perjantai 19. lokakuuta 2012

Sehän on viikonloppu nyt

Mulla on nykyään niin hauskaa töissä, että tää viikonloppu tuli nyt jotenkin vähän pyytämättä ja yllättäen. Tänään esimerkiks keskusteltiin meidän junnulounasporukalla mm. seksihoroskooppien paikkansapitävyydestä, järkättiin koeäänestys siitä kenen strippaus olis pikkujouluissa mieluisempaa katottavaa - äänestys jonka tahtomattani voitin, luotin poikien huumorintajuun niin että ne ois äänestänyt miespuolista ehdokasta ihan viihdearvon nimissä mut ei (pyydän saada huomauttaa että tää ei tarkoita sitä että kukaan olis oikeesti strippaamassa yhtään missään) - ja saatiin kulutettua ruokikseen reippaasti yli normaali puol tuntia, vaikka oltiin lähiruokalassa eikä ollut edes jonoa. En kauheesti ottanut keskiviikkoisen horoskoopin vihjeestä vaaria, se nimittäin kehotti seuraavaa:

Vedä selvä raja työsi ja yksityiselämäsi välille. Se on parasta kaikille.

Niin, parasta ehkä, mutta tää nykyinen on kyllä huomattavasti hauskempaa.

Tää viikonloppu onkin sitten erityisen derbyntäyteinen, tänään oli scrimmage, jossa tosin otin varsin kevyesti, ja huomenna reissataanki sitten B-tiimin kanssa Lahteen mittelemään. Muuten ihan kiva mutta tänään oli kevyesti ottamisesta huolimatta melkoisen heikko olo ja pääteltiinkin sit J:n kanssa että mulla on joku tosi lievä versio sen mykoplasmasta, koska oon oikeestaan nyt saanut kaikki samat oireet mut vaan superisti miedompana. Saa nähä miten paljon boutissa puuskututtaa. Sunnuntaina olis sit vielä normitreenit, toivottavasti oon kunnossa sillon.

Nyt vielä yöpalaa tankkaamaan, pakko yrittää hankkia mun tällä viikolla menettämiä kiloja takasin kun ei tässä nyt ihan kauheesti olis laihtumiseen varaa tällä lähtöpainolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti